Bagietka z łososiem i serkiem

bagietka z łososiem Bagietka z łososiem i serkiem topionym jest idealną przekąską na imprezę. Kanapki są podstawą każdej domówki! :-) Przyrządzenie ich jest banalnie proste, trochę mozolne – z racji tego, że trzeba posmarować każdy kawałek bagietki, ale naprawdę warto! Często podawałam te same składniki na krakersach, niestety za bardzo się łamały i bardzo kruszyły!

Składniki:

  • bagietka
  • serek topiony
  • łosoś wędzony

Wykonanie:

Wiem, że to dość oczywiste, ale mimo wszystko napiszę! A więc bagietkę kroimy w kromeczki, smarujemy serkiem i kładziemy na to łososia. Taaadam! :-) Będzie super jak pokrojoną bagietkę wrzucicie na 5 minut do piekarnika, nagrzanego do 180 stopni Celsjusza. Chrupiące tosty z serkiem i łososiem będą jeszcze lepsze!

Bagietka z łososiem i serkiem może być także pysznym śniadaniem :-)

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

Editor's choice